De inhoud van mama nova’s blog

It takes a village to raise a child. Om die reden willen wij, naast de webwinkel die binnenkort opent en de workshops die we gaan aanbieden, ook een blog bijhouden. Niet in ons eentje, maar met hulp van de hele village: jullie.

Op de blog lees je artikelen van verschillende auteurs over de meest uiteenlopende onderwerpen. De onderwerpen zullen betrekking hebben op het ouderschap in de breedste zin van het woord. Uiteraard lees je blogs van mama nova met updates over de winkel. Dit kunnen acties en aanbiedingen zijn, reviews van producten of gewoon, even een update.

Ook zijn er een aantal vaste bloggers. Lotte, die zich in de volgende blog-post voorstelt, is er daar één van. Een andere vaste blogger is Lotte’s vader. Over zijn leven als opa wil hij graag het een en ander met jullie delen. Ook opa worden is namelijk niet niks! Binnenkort zal hij zichzelf voorstellen en daarna zullen jullie regelmatig iets van zijn hand lezen. De rest van de vaste bloggers wordt as we speak verzameld en ingezet.

Daarnaast zullen we regelmatig artikelen plaatsen van gastbloggers. Een gastblogger kan eigenlijk iedereen zijn die iets wil en kan schrijven over kinderen en/of het (aanstaande) ouderschap. Je kunt denken aan andere ervaringsdeskundigen, maar ook aan professionals. Bijvoorbeeld een draagconsulente of een medewerker van een kinderdagverblijf.

Deze blog moet een plek worden waar iedereen stukjes van zichzelf mag delen en stukjes van een ander mag aanhoren. Niet overheersend adviserend of stelling innemend, maar met ruimte voor alles wat is. Er is om die reden geen onderwerp wat zal worden geschuwd, alles mag worden benoemd en worden ge- en beschreven. Heb je een suggestie voor een onderwerp of gastschrijver? Loop je met een prangende vraag en wil je dat wij op onderzoek uitgaan? Of wil je zelf een artikel voor ons schrijven? Mail dan naar info@mamanova.nl of neem even contact met ons op via het contactformulier op de website.

One thought on “De inhoud van mama nova’s blog

Geef een reactie