de winkel

In onze winkel in Leiden en in de webshop kun je terecht voor een ruim assortiment aan duurzame artikelen. Je kunt bij ons terecht voor kleding van natuurlijke materialen als wol, wolzijde, zijde, bamboe en biologisch katoen, bijvoorbeeld de kleding van Cosilana, Disana, Popolini/Iobio, Duns, Joha en Engel. Ook hebben we allerlei producten voor wassen en wolverzorging van bijvoorbeeld Sheepish Grins en Eucalan. Bij ons kun je alles vinden voor natuurlijke babyverzorging. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze verzorgingsproducten, waar je alles vindt voor de verzorging van ouders en kinderen, bijvoorbeeld de producten van Weleda, Hevea, Punkin Butt en Het Blauwe Huis. We hebben handige hulpjes bij eten en drinken, bijvoorbeeld van Lunchskins, Eco-Brotbox en Zuperzozial. We hebben een prachtig assortiment barnsteen sieraden in allerlei soorten en maten, met en zonder edelstenen. Ook hebben wij kasten vol mooi speelgoed. Bijvoorbeeld het houten speelgoed van Grimm’s, Ostheimer en PlanToys en knutselspullen van Stockmar en Ökonorm. Voor in huis en voor in de kinderkamer hebben we van alles op voorraad. Voor op de seizoenstafel hebben we bijvoorbeeld twee kasten vol mooie spulletjes van De Noest, Dipam, Atelier Pippilotta en Marjan van Zeyl. Als laatste kun je bij ons ook terecht voor het dragen van je kindje. We hebben draagdoeken en draagzakken van bijvoorbeeld Tula, Bondolino, Little Frog en Pure Baby Love. Loop gerust binnen voor een draagconsult of voor een van onze workshops.

Zoek je iets speciaals, kun je ons advies gebruiken of wil je gewoon even je hart uitstorten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of kom langs in onze winkel in Leiden, wij staan voor je klaar!

Openingstijden
Woensdag 11.00 – 17.00
Donderdag 11.00 – 17.00
Vrijdag 11.00 – 17.00
Zaterdag 11:00 – 17.00

Let op: op woensdag is er geen draagconsulent aanwezig.

In onze stenen winkel in Leiden creëren wij een warme, lichte en veilige plek waar ouders, verzorgers en kinderen van harte welkom zijn. In de winkel staat een tafel om elkaar aan te ontmoeten, evenals een fijne fauteuil om knus in te kunnen voeden. Voor de kleintjes is er een mooie speelhoek. Je kunt bij ons terecht voor een kop thee, voor een gezellig praatje of advies en natuurlijk voor alles wat je nodig hebt voor je kindje.

Er is een draagconsulent aanwezig voor draagadvies, er worden workshops en samenkomsten georganiseerd en de verkopers hebben verstand van de aanwezige producten. Dat mag ook wel, want het zijn allemaal natuurlijke en bewuste producten met een eigen verhaal. Een verhaal dat verteld en gehoord mag worden! Kom je snel eens bij ons kijken? Je vindt ons aan de Pieterskerk-Choorsteeg 14 in Leiden.

Voor het laatste nieuws, koopzondagen en aangepaste openingstijden verwijzen we je door naar onze Facebook-pagina.

Bereikbaarheid

De Pieterskerk-Choorsteeg is een looppad, maar met de auto kun je in de buurt parkeren, bijvoorbeeld op de Langebrug of in de Zonneveldstraat. De dichtsbijzijnde bushalte is bushalte Breestraat, 100 meter verderop.

Neem hier alvast een kijkje

Bekijk de 360° foto door te slepen met je muis/trackpad of door je telefoon te bewegen.