de winkel

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00
Draagconsulent aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

In onze stenen winkel creëren wij een warme, lichte en veilige plek waar ouders, verzorgers en kinderen van harte welkom zijn. In de winkel staat een tafel om elkaar aan te ontmoeten, evenals een fijne fauteuil om knus in te kunnen voeden. Voor de kleintjes is er een mooie speelhoek. Je kunt bij ons terecht voor een kop thee, voor een gezellig praatje of advies en natuurlijk voor alles wat je nodig hebt voor je kindje.

Er is een draagconsulent aanwezig voor draagadvies, er worden workshops en samenkomsten georganiseerd en de verkopers hebben verstand van de aanwezige producten. Dat mag ook wel, want het zijn allemaal natuurlijke en bewuste producten met een eigen verhaal. Een verhaal dat verteld en gehoord mag worden! Kom je snel eens bij ons kijken? Je vindt ons aan de Pieterskerk-Choorsteeg 14 in Leiden.

Voor het laatste nieuws, koopzondagen en aangepaste openingstijden verwijzen we je door naar onze Facebook-pagina.

Bereikbaarheid

De Pieterskerk-Choorsteeg is een looppad, maar met de auto kun je in de buurt parkeren, bijvoorbeeld op de Langebrug of in de Zonneveldstraat. De dichtsbijzijnde bushalte is bushalte Breestraat, 100 meter verderop.