Draagconsulten

Let op: van 20 juli t/m 4 augustus is het vakantietijd. In die weken geven we geen uitgebreide consulten. Natuurlijk ben je van harte welkom voor kort advies en voor het passen van draagzakken.

In onze winkel in Leiden ben je van harte welkom voor draagadvies of een draagconsult. Onze gecertificeerde draagconsulent leert je knopen met de doek, helpt je bij het vinden van een passende drager en/of beantwoordt al jouw vragen over dragen. Iedereen is welkom: zwangeren, ouders, grootouders, verzorgers, gastouders en ga zo maar door. Het maakt niet uit of je al jaren draagt of nog geen ervaring hebt. Korte vragen zijn ‘free of charge’ en ook de theorie is gratis. Zijn we langer dan een kwartier bezig, dan is ons tarief € 20 per half uur. Samen maken we jouw draagkracht waar!

Materialen om mee te oefenen zijn in de winkel aanwezig. We hebben doeken en dragers in allerlei soorten en maten. Voor een idee van onze collectie kun je een kijkje nemen in onze Draaguitleen. Passen en knopen doen we in eerste instantie met een speciale draagpop. Het is daarom handig als je iemand bij je hebt die even op jouw kindje kan letten, zodat jij in alle rust je draagvraag kunt laten behandelen. Niemand beschikbaar? Ook geen probleem, samen krijgen we het ook wel voor elkaar. Er is natuurlijk alle ruimte om even rustig te voeden en te verschonen.

Draagconsult

Uiteraard kun je terecht voor een pas- of knoopconsult. Je kunt hiervoor gewoon binnenlopen, afhankelijk van de drukte kun je terecht. Een pasconsult waarbij onze consulent je met zijn/haar kennis ondersteunt bij het vinden van een passende draagzak en je leert hoe je deze het best kunt gebruiken, duurt 30 minuten á 1 uur. Een knoopconsult, waarin onze consulent je met een draagdoek leert dragen, duurt 1 á 2 uur afhankelijk van knoop en ervaring.

Workshops

Regelmatig worden er workshops gegeven over verschillende onderwerpen. In de workshops ga je onder begeleiding van een consulent met een groepje andere dragers aan de slag met verschillende draagmanieren, bijvoorbeeld met een specifieke knoop of met een stukje theorie. Kijk voor de data van de workshops in onze agenda of op onze Facebook-pagina.

Heb je vragen over dragen, over onze draagconsulten of over onze draagconsulenten? Neem dan contact met ons op.