Verzenden & afhalen

Je bestelling wordt zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen drie werkdagen verzonden. Elke dag dat de winkel open is maken we een tripje naar het postkantoor. Bij uitzondering komt het voor dat verzending wat langer duurt. Heeft jouw bestelling bijzondere haast? Laat het ons weten! Je ontvangt in ieder geval een verzendbevestiging zodra het pakket is verzonden of zodra het pakket is aangekomen op de afhaallocatie. Bestel je iets met een langere levertijd samen met artikelen die wel op voorraad zijn? Dan houden wij in principe de langste levertijd aan. Zie je dit niet zitten? Stuur ons dan even een mailtje.

Let op: zorg ervoor dat je je adres juist noteert! Wij zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige of foutief opgegeven adresgegevens. Toch verkeerd ingevuld? Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Afhalen

Kies je voor ‘Afhalen in de winkel’, dan krijg je een mailtje op het moment dat we jouw bestelling hebben klaargezet. Kies je voor ‘Afhalen bij Draagkracht Utrecht’, neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken.

Winkel/webwinkel

In principe zorgt ons kassasysteem ervoor dat alle artikelen die in de winkel worden afgerekend, automatisch van de webwinkel voorraad worden afgehaald. Soms kan het echter voorkomen dat bestellingen elkaar kruisen en dat een besteld artikel niet beschikbaar is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op en zoeken samen een passende oplossing.

Nabestellingen

Veel van onze producten zijn als ze uitverkocht zijn op nabestelling beschikbaar. De levertijd kan in dat geval oplopen tot een week, met uitzondering van de producten van Speelbelovend (zie hieronder)

Levertijd Speelbelovend

Omdat de producten van Speelbelovend met de hand worden gemaakt, kan de levertijd voor deze producten tot 6 weken bedragen. Dit staat bij de betreffende producten vermeld. Mocht je zo’n product samen met andere producten bestellen, houden we niet de langste levertijd aan, maar verzenden we de overige producten zo snel mogelijk.

Kosten Nederland

Handelings- en verzendkosten variëren van € 2,99 tot € 9,99 afhankelijk van het formaat en het gewicht van uw bestelling. Bestellingen vanaf €100 verzenden wij gratis.

Kosten buitenland – België en Duitsland

Handelings- en verzendkosten variëren van € 3,99 tot € 14,99 afhankelijk van het formaat en het gewicht van uw bestelling. Bestellingen vanaf €150 verzenden wij gratis.

Kosten buitenland – overig

Neem voor verdere specificatie van de verzendkosten naar het buitenland contact met ons op via het contactformulier op de website, ons mailadres info@mamanova.nl of via onze Facebook.