Alkena wikkelromper bourette zijde

€27,99
Niet op voorraad
Deze wikkelromper van Alkena is gemaakt van zachte bourettezijde. De romper heeft knoopjes langs de voorzijde en lange mouwtjes.

Deze wikkelromper is gemaakt van bourette zijde. Bourette zijde is een zachte zijde die wordt gemaakt van korte vezels die overblijven na het kammen en kaarten van fijne zijde. Door die vezels te spinnen ontstaat een hele fijne, luchtige zijde. Bourettezijde lijkt qua gevoel op badstof, maar is veel zachter en lichter. Door het materiaal is deze romper zeer geschikt voor gevoelige kindjes en kindjes met eczeem, een gevoelige huid en allergieën.

De romper is door de knoopjes gemakkelijk in het gebruik. Je hoeft hem niet over het hoofdje van je kindje te trekken, maar legt hem open klaar, waarna je het kindje erop legt en de romper dichtknoopt. Als je de romper vergeet klaar te leggen, rol dan je kindje op de ene zij, trek één mouwtje aan, rol het kindje op de andere zij, trek de andere mouw aan en knoop de romper dicht. Zo houdt het kindje steeds contact met de commode.