Atelier Pippilotta aanvulling kabouterfeestje

Niet op voorraad
Aanvulling kabouterfeestje van Atelier Pippilotta is een zelfmaakpakketje voor het maken van een tafeltje, twee stoeltjes, drie padden'stoeltjes' en een theeserviesje die passen bij het Kabouterfeestje.

Het kabouterfeestje is een echt feestpakketje voor de herfst! De feestende kabouters moeten natuurlijk ook aan een tafeltje kunnen zitten. Dit lieve bladertafeltje, twee bladerstoeltjes, drie paddenstoelkrukjes en een theeserviesje vormen een perfecte aanvulling voor op het kabouterfeestje. Voor het vullen van de krukjes zijn nog wat steentjes of rijst nodig. De stoeltjes zijn circa 7 centimeter hoog. 

Alle viltpakketjes van Atelier Pippilotta worden ontworpen door Suzan. Een idee schiet haar te binnen, ze verzamelt de materialen en naait het popje in elkaar. Als het figuurtje af is, schrijft ze er een patroon bij. Daarna pakt ze alle pakketjes in. In de pakketjes van Atelier Pippilotta vind je een duidelijke beschrijving (zonodig met tekeningen) en alle materialen die je nodig hebt voor het maken van het pakketje, met uitzondering van naald, draad en eventueel karton.