Atelier Pippilotta Moeder Aarde

Op voorraad
Moeder Aarde van Atelier Pippilotta is een zelfmaakpakketje voor het maken van een moeder figuur met een zacht aarden dekentje in haar armen.

Moeder Aarde mag natuurlijk niet ontbreken. Ze is niet moeilijk om te maken. In het pakket is wolvilt, fresco vilt en naaldvilt verwerkt. Op het vestje van Moeder Aarde zit een lief houten knoopje. Om de poort naar de aarde te openen en te sluiten heeft ze twee sleutels bij zich. Met een dekentje wacht ze de bloemenkinderen op om straks lekker te gaan slapen tussen de wortels van de bomen. Het figuurtje is 17 centimeter hoog en past prachtig bij elke prille lentetafel.

Alle viltpakketjes van Atelier Pippilotta worden ontworpen door Suzan. Een idee schiet haar te binnen, ze verzamelt de materialen en naait het popje in elkaar. Als het figuurtje af is, schrijft ze er een patroon bij. Daarna pakt ze alle pakketjes in. In de pakketjes van Atelier Pippilotta vind je een duidelijke beschrijving (zonodig met tekeningen) en alle materialen die je nodig hebt voor het maken van het pakketje, met uitzondering van naald, draad en eventueel karton.