Atelier Pippilotta vlinderkind

Op voorraad
Vlinderkind van Atelier Pippilotta is een zelfmaakpakketje voor het maken van een lief engeltje onder de regenboog, omringd door vlindertjes.

Om het verdriet van een verloren geliefde te verwerken werd het vlinderkind ontworpen. Hen wordt omringd door vlinders die liefde en kwetsbaarheid weergeven. In het regenbooghuisje hoog hangt een Swarovski-kristal die, als de zon erop schijnt, alle kleuren van de regenboog laat zien. Er zijn negen prachtige kleuren vilt verwerkt in het pakketje. Het figuurtje is circa 20 centimeter hoog en het maken vraagt enige ervaring. Ze staat prachtig op elke seizoenstafel en is een lief troostcadeautje.

Alle viltpakketjes van Atelier Pippilotta worden ontworpen door Suzan. Een idee schiet haar te binnen, ze verzamelt de materialen en naait het popje in elkaar. Als het figuurtje af is, schrijft ze er een patroon bij. Daarna pakt ze alle pakketjes in. In de pakketjes van Atelier Pippilotta vind je een duidelijke beschrijving (zonodig met tekeningen) en alle materialen die je nodig hebt voor het maken van het pakketje, met uitzondering van naald, draad en eventueel karton.