Atelier Pippilotta Vrouwtje dooi

Op voorraad
Vrouwtje dooi van Atelier Pippilotta is een zelfmaakpakketje voor het maken van een vrouwtje dooi met haar zakdoek en bezem.

Naar aanleiding van het prachtige verhaal van Vrouwtje Dooi werd dit popje ontworpen. Na de winter zal ze onverbiddelijk proberen de sneeuw weg te vegen. Ze houdt niet van de winter en moet steeds haar zakdoek bij de hand hebben. Ze staat leuk op elke winter en prille lentetafel. Ook op de herfsttafel staat ze leuk, daar veegt ze de gevallen blaadjes opzij. Het figuurtje is circa 20 centimeter hoog.

Alle viltpakketjes van Atelier Pippilotta worden ontworpen door Suzan. Een idee schiet haar te binnen, ze verzamelt de materialen en naait het popje in elkaar. Als het figuurtje af is, schrijft ze er een patroon bij. Daarna pakt ze alle pakketjes in. In de pakketjes van Atelier Pippilotta vind je een duidelijke beschrijving (zonodig met tekeningen) en alle materialen die je nodig hebt voor het maken van het pakketje, met uitzondering van naald, draad en eventueel karton.