Bam+Boe rekbare draagdoek

€55,00
Op voorraad
Rekbare draagdoek van Bam+Boe, gemaakt van 95% bamboe en 5% spandex. De doek heeft een afmeting van 460 x 52 centimeter en is geschikt tot tien kilo draaggewicht.

Deze rekbare draagdoek van Bam+Boe is superstretchy, maar toch draagkrachtig. Als je het knopen eenmaal onder de knie hebt, draag je je kindje in no time lekker dichtbij je. De pure kleuren en simpele designs maken een Bam+Boe rekbare draagdoek een mooie aanwinst in elke babyuitzet. De draagdoek is gemaakt van 95% bamboe en 5% spandex, lekker luchtig! De afmeting van de draagdoek is 460 x 52 centimeter en de doek is geschikt tot een draaggewicht van circa 10 kilo. 

De rekbare draagdoek is met name voor de eerste maanden ideaal. Je kunt de doek vooraf knopen en hoeft de knoop daarna niet meer aan te spannen, enkel uit te spreiden over het lijfje van het kindje. De stof vormt zich zacht rondom jullie lichamen. Je hoeft de draagdoek niet elke keer opnieuw te knopen, maar kunt hem geknoopt om je lichaam laten hangen. 

Dragen ondersteunt de natuurlijke ontwikkeling van kinderen én ouders/verzorgers! Heb je vragen over dragen of wil je hulp bij het knopen van je draagdoek? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je verder.