Close-knit cards ansichtkaart Bedankt

€1,40 €1,20
Op voorraad
Op deze ansichtkaart van Close-knit cards staat een pentekening van twee paarse bloemetjes en de tekst ‘bedankt’ op een zacht witte achtergrond.

Op deze ansichtkaart van Close-knit cards staat een pentekening van twee paarse bloemetjes en de tekst ‘bedankt’ op een zacht witte achtergrond. De handgetekende kaarten van Close-knit cards zijn digitaal bewerkt, beschreven en daarna gedrukt op Biotop papier (300 g/m2) Het formaat van de kaarten is 10,5 x 15 centimeter. De achterkant van de kaarten is blanco. Bijpassende enveloppes zijn apart verkrijgbaar.

Close-knit Cards maakt prikkelarme ansichtkaarten geschikt voor elk moment. De kleine lijntekeningen op de ansichtkaarten zijn ontwapenend eenvoudig. Geen gevoelige boodschappen of grote verwachtingen: het is zoals het is. Met de kaarten van Close-knit Cards laat je weten dat je er bent. In stralend weer én in een zware storm. Verstuur zomaar een beetje liefs, nodig iemand uit, zet neer als steuntje in de rug of druk uit waar je behoefte aan hebt: de eenvoud van de boodschap geeft Close-knit Cards hun zeggingskracht.