Disana slaapzak wol roze

€64,00
Op voorraad
Slaapzak van Disana gebreid van zachte, roze wol met lange mouwtjes en knoopjes langs de gehele voorzijde, verkrijgbaar in twee maten.

Dit fijne slaapzakje van Disana verzorgt ieder kindje met warmte. Het is gemaakt van zachte biologische merino wol in roze en heeft lange mouwtjes gebreid in honingraatpatroon. De knoopjes langs de gehele voorzijde maken het gemakkelijk om het slaapzakje aan te trekken en om een kindje te verschonen zonder al te veel warmte te verliezen. Het slaapzakje is verkrijgbaar in twee maten: 60 centimeter en 75 centimeter. 

Disana

Het Duitse Disana vindt hun thuis in hun eigen fabriek in Lichtenstein, waar zij een middenweg zoeken tussen eeuwenoud handwerk en moderne apparatuur. Al meer dan dertig jaar combineren zij kennis, vaardigheden en vakmanschap om de mooiste producten te creëren. In die tijd groeiden zij van klein familiebedrijf met strikluiers en wollen overbroekjes, naar een bedrijf met een hoogwaarde collectie van wollen en katoenen producten voor ouders en kinderen. Prachtige, zachte producten van hoge kwaliteit, waar jij en je kindje fijn van kunnen genieten.