Disana zoogcompressen wol zijde

€7,50
Op voorraad
De zoogcompressen van Disana zijn gemaakt van zachte gekookte wol met een buitenkant van zuivere zijde. Verkrijgbaar met een doorsnede van 11 of 14 centimeter.

Deze zachte zoogcompressen van Disana zijn gemaakt van wol en zijde. De buitenste twee lagen van het compres zijn gemaakt van zijde, een stof die als beschermlaagje fungeert voor de gevoelige tepels. De vulling is gemaakt van wol, een fijne aanvulling op de beschermende zijde. De wol zorgt ervoor dat de tepel droog blijft en de compressen niet doorlekken. Wol/zijde is ademend en zacht voor de huid. Zoogcompressen van wol/zijde zijn om die reden bij uitstek geschikt voor gevoelige en geïrriteerde tepels. Je kunt de zoogcompressen even wassen op de hand met een wasmiddel geschikt voor wol en zijde.

Disana

Het Duitse Disana vindt hun thuis in hun eigen fabriek in Lichtenstein, waar zij een middenweg zoeken tussen eeuwenoud handwerk en moderne apparatuur. Al meer dan dertig jaar combineren zij kennis, vaardigheden en vakmanschap om de mooiste producten te creëren. In die tijd groeiden zij van klein familiebedrijf met strikluiers en wollen overbroekjes, naar een bedrijf met een hoogwaarde collectie van wollen en katoenen producten voor ouders en kinderen. Prachtige, zachte producten van hoge kwaliteit, waar jij en je kindje fijn van kunnen genieten.