Ecozone wasnoten

€9,99
Op voorraad
De wasnoten van Ecozone zijn een natuurlijke bron van zeep, zacht en zuinig in het gebruik en geschikt voor het wassen van fijne stoffen als wol en zijde. Zak van 300 gram of 1 kilo.

Deze wasnoten maken een zacht schuim dat effectief vuil verwijdert uit kleding en geschikt is voor fijne stoffen als wol en zijde. De wasnoten zijn vrij van chemische toevoegingen en hypoallergeen, wat ze geschikt maakt voor iedereen met een gevoelige huid. Perfect voor baby's en kinderen dus. Ook zijn de wasnoten biologisch afbreekbaar. Na gebruik kunnen de noten op de composthoop of bij het bioafval. Met een verpakking van een kilo heb je genoeg wasnoten voor circa een jaar lang elke dag een wasje. De wasnoten zijn erg zuinig en zijn geen andere wasmiddelen of wasverzachters nodig. 

Gebruik: stop de gewenste hoeveelheid wasnoten in een (katoenen) zakje en sluit deze goed. Voor licht vuile was gebruik je 3 a 5 noten, voor vuile was 4 a 6 noten en voor wassen met hard water gebruik je 7 noten. Stop het wasgoed in de machine, leg het zakje erop en draai het normale programma. Na afloop van de was haal je het zakje met de wasnoten uit de wasmachine en laat je ze drogen. De noten kunnen tot wel drie keer worden hergebruikt!