Esmée September ansichtkaart Boom halen

Op voorraad
Op de ansichtkaart Boom halen van Esmée September zie je een illustratie van een wit autootje met een grote dennenboom op het dak. Afmeting 13,5 x 13,5 centimeter, inclusief enveloppe.

Op de ansichtkaart Boom halen van Esmée September vind je een illustratie van een wit autootje met een grote dennenboom op het dak. De bestuurder heeft een blond knotje, haar gele sjaal wappert uit het raampje. De lampen van de auto schijnen fel over de kaart. De achtergrond van de kaart is blauw. De ansichtkaart is gedrukt op stevig papier van 300 gram met een afmeting van 13,5 x 13,5 centimeter. Inclusief bijpassende enveloppe. 

Esmée September

De Eindhovense Esmée September maakt lieflijke illustraties van sfeervolle tafereeltjes, zoals appeltjes plukken in het herfstzonnetje of een besneeuwd huisje in het bos. Ze tekent en schildert wat ze voor zich ziet en maakt er daarna voor ons iets van om te versturen. Een mooie ansichtkaart bijvoorbeeld, of een lief lichtje. Esmée vindt haar inspiratie in de natuur, de seizoenen en in ons leven.