Esmée September lichtje Maanlicht

Niet op voorraad
Plaats het lichtje Maanlicht van Esmée September over een kaarsje en zie de prachtige illustratie van een twee kindjes onder de maan tot leven komen. Hoogte circa 10 centimeter.

Het lichtje Maanlicht van Esmée September heeft een illustratie van twee kindjes met puntmutsjes. Zij lopen in een donker bos op het warme licht van de maan af. De lichtjes komen tot leven zodra je ze over een theelichtje zet. De kaarsenhoudertjes zijn gemaakt van semi transparant papier en worden plat verstuurd. Je zet ze zelf eenvoudig in elkaar met de bijgeleverde plakstrip. Eenmaal in elkaar is het lichtje circa 10 centimeter hoog en 6,5 centimeter in doorsnee. Omdat het kaarsenhoudertje van papier is raden we aan om voorzichtig te zijn, laat het kaarsje niet branden zonder dat je erbij bent. 

Esmée September

De Eindhovense Esmée September maakt lieflijke illustraties van sfeervolle tafereeltjes, zoals appeltjes plukken in het herfstzonnetje of een besneeuwd huisje in het bos. Ze tekent en schildert wat ze voor zich ziet en maakt er daarna voor ons iets van om te versturen. Een mooie ansichtkaart bijvoorbeeld, of een lief lichtje. Esmée vindt haar inspiratie in de natuur, de seizoenen en in ons leven.