Esmée September lichtje Paddenstoelkindje

Op voorraad
Plaats het lichtje Paddenstoelkindje van Esmée September over een kaarsje en zie de prachtige illustratie van een zittend vliegenzwam kindje tot leven komen. Hoogte circa 10 centimeter.

Het lichtje Paddenstoelkindje van Esmée September heeft een illustratie van een kindje met een wit pakje, een wit kraagje en een grote paddenstoelenhoed, rood met witte stippen. Hen is omringd door vliegenzwammetjes. De lichtjes komen tot leven zodra je ze over een theelichtje zet. De kaarsenhoudertjes zijn gemaakt van semi transparant papier en worden plat verstuurd. Je zet ze zelf eenvoudig in elkaar met de bijgeleverde plakstrip. Eenmaal in elkaar is het lichtje circa 10 centimeter hoog en 6,5 centimeter in doorsnee. Omdat het kaarsenhoudertje van papier is raden we aan om voorzichtig te zijn, laat het kaarsje niet branden zonder dat je erbij bent. 

Esmée September

De Eindhovense Esmée September maakt lieflijke illustraties van sfeervolle tafereeltjes, zoals appeltjes plukken in het herfstzonnetje of een besneeuwd huisje in het bos. Ze tekent en schildert wat ze voor zich ziet en maakt er daarna voor ons iets van om te versturen. Een mooie ansichtkaart bijvoorbeeld, of een lief lichtje. Esmée vindt haar inspiratie in de natuur, de seizoenen en in ons leven.