Esmée September lichtje Twee kindjes

Op voorraad
Plaats het lichtje Twee kindjes van Esmée September over een kaarsje en zie de prachtige illustratie van twee lieve kindjes in hun regenjasjes tot leven komen. Hoogte circa 10 centimeter.

Het lichtje Twee kindjes van Esmée September heeft een illustratie van twee kindjes in het donker met hun regenjasjes aan. Het ene kindje heeft lang bruin haar en een rood regenjasje. Het andere kindje heeft blonde haartjes en een geel regenjasje. Ze dragen allebei het elfenmutsje aan hun regenjas. Tussen hen stijgt een rood hartje op. De lichtjes komen tot leven zodra je ze over een theelichtje zet. De kaarsenhoudertjes zijn gemaakt van semi transparant papier en worden plat verstuurd. Je zet ze zelf eenvoudig in elkaar met de bijgeleverde plakstrip. Eenmaal in elkaar is het lichtje circa 10 centimeter hoog en 6,5 centimeter in doorsnee. Omdat het kaarsenhoudertje van papier is raden we aan om voorzichtig te zijn, laat het kaarsje niet branden zonder dat je erbij bent. 

Esmée September

De Eindhovense Esmée September maakt lieflijke illustraties van sfeervolle tafereeltjes, zoals appeltjes plukken in het herfstzonnetje of een besneeuwd huisje in het bos. Ze tekent en schildert wat ze voor zich ziet en maakt er daarna voor ons iets van om te versturen. Een mooie ansichtkaart bijvoorbeeld, of een lief lichtje. Esmée vindt haar inspiratie in de natuur, de seizoenen en in ons leven.