Het Wol Feetje ansichtkaart Feetjes moeder en dochter

€1,50
Op voorraad
Ansichtkaart van Het Wol Feetje met afbeelding van een feeënmoeder met haar kindje. Ze dragen paarse jurken met gele vleugeltjes.

Ansichtkaart van Het Wol Feetje met afbeelding van een feeënmoeder met haar kindje. De moeder tilt haar kindje op. Ze dragen paarse jurken met gele vleugeltjes en vliegen tegen een oranjerode achtergrond. De kaart is A6 formaat.

Het Wol Feetje

Het Wol Feetje maakt prachtige schilderijtjes met zachte wol. In de wol vindt ze troost en warmte. Annefleur, het feetje, zegt dat ze het heerlijk vindt om gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes. In de wol vindt ze troost en warmte. Van geboorte, door alle seizoenen heen, langs verjaardagen, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen helemaal tot aan troost en rouw, Het Wol Feetje heeft voor elke gebeurtenis een passend beeld. We zijn trots en blij dat we haar sprookjesachtige artikelen in onze winkel mogen hebben! Onze persoonlijke favoriet is de toverlamp, de lamp met verwisselbare platen. In de lamp komen haar beelden echt tot leven!