Het Wol Feetje ansichtkaart Jongen met walvis

€1,50
Op voorraad
Ansichtkaart van Het Wol Feetje met afbeelding van een jongetje in een rood shirtje en een wit broekje. Hij aait een walvis die zijn neus boven het water steekt.

Ansichtkaart van Het Wol Feetje met afbeelding van een jongetje in een rood shirtje en een wit broekje. Hij aait een walvis die zijn neus boven het water steekt. De kaart is A6 formaat.

Het Wol Feetje

Het Wol Feetje maakt prachtige schilderijtjes met zachte wol. In de wol vindt ze troost en warmte. Annefleur, het feetje, zegt dat ze het heerlijk vindt om gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes. In de wol vindt ze troost en warmte. Van geboorte, door alle seizoenen heen, langs verjaardagen, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen helemaal tot aan troost en rouw, Het Wol Feetje heeft voor elke gebeurtenis een passend beeld. We zijn trots en blij dat we haar sprookjesachtige artikelen in onze winkel mogen hebben! Onze persoonlijke favoriet is de toverlamp, de lamp met verwisselbare platen. In de lamp komen haar beelden echt tot leven!