Het Wol Feetje ansichtkaart Jongetje met vos

€1,50
Op voorraad
Ansichtkaart met een afbeelding van een jongetje met een rood mutsje op in een bos. Hij laat zijn herfstschat zien aan een vosje. Op de achtergrond het licht van de zon.

Ansichtkaart met een afbeelding van een wolschilderij van Het Wol Feetje. De afbeelding laat een jongetje zien met een rood mutsje op in een bos. Hij laat zijn herfstschat zien aan een vosje. Op de achtergrond zacht licht van de zon. De kaart is A6 formaat.

Het Wol Feetje

Het Wol Feetje maakt prachtige schilderijtjes met zachte wol. In de wol vindt ze troost en warmte. Annefleur, het feetje, zegt dat ze het heerlijk vindt om gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes. In de wol vindt ze troost en warmte. Van geboorte, door alle seizoenen heen, langs verjaardagen, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen helemaal tot aan troost en rouw, Het Wol Feetje heeft voor elke gebeurtenis een passend beeld. We zijn trots en blij dat we haar sprookjesachtige artikelen in onze winkel mogen hebben! Onze persoonlijke favoriet is de toverlamp, de lamp met verwisselbare platen. In de lamp komen haar beelden echt tot leven!