Het Wol Feetje ansichtkaart Knus onder de paddenstoel

€1,50
Op voorraad
Ansichtkaart met een afbeelding van een kaboutertje met een rood mutsje. Het kaboutertje zit samen met een muisje onder een bruine paddestoel. De achtergrond is donkerbruin.

Ansichtkaart met een afbeelding van een wolschilderij van Het Wol Feetje. De afbeelding laat een kaboutertje met een rood mutsje zien. Het kaboutertje zit samen met een muisje onder een bruine paddestoel. De achtergrond is donkerbruin. De kaart is A6 formaat.

Het Wol Feetje

Het Wol Feetje maakt prachtige schilderijtjes met zachte wol. In de wol vindt ze troost en warmte. Annefleur, het feetje, zegt dat ze het heerlijk vindt om gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes. In de wol vindt ze troost en warmte. Van geboorte, door alle seizoenen heen, langs verjaardagen, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen helemaal tot aan troost en rouw, Het Wol Feetje heeft voor elke gebeurtenis een passend beeld. We zijn trots en blij dat we haar sprookjesachtige artikelen in onze winkel mogen hebben! Onze persoonlijke favoriet is de toverlamp, de lamp met verwisselbare platen. In de lamp komen haar beelden echt tot leven!