Het Wol Feetje dubbele ansichtkaart Kindjes in de bloesemboom

€2,50
Op voorraad
Dubbele ansichtkaart van Het Wol Feetje met afbeelding van twee lichtblonde kindjes op de tak van een boom vol bloesem, inclusief witte enveloppe.

Dubbele ansichtkaart van Het Wol Feetje met afbeelding van een wit, langharig, lichtblond kindje in een roze jurkje en een wit, kortharig lichtblond kindje in een groen shirtje. Ze zitten op de tak van een boom vol roze en witte bloesem. De achtergrond  van de kaart is een landschap in groen en blauw, de zon schijnt. De kaart is A6 formaat en komt inclusief een witte enveloppe.

Het Wol Feetje

Het Wol Feetje maakt prachtige schilderijtjes met zachte wol. In de wol vindt ze troost en warmte. Annefleur, het feetje, zegt dat ze het heerlijk vindt om gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes. In de wol vindt ze troost en warmte. Van geboorte, door alle seizoenen heen, langs verjaardagen, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen helemaal tot aan troost en rouw, Het Wol Feetje heeft voor elke gebeurtenis een passend beeld. We zijn trots en blij dat we haar sprookjesachtige artikelen in onze winkel mogen hebben! Onze persoonlijke favoriet is de toverlamp, de lamp met verwisselbare platen. In de lamp komen haar beelden echt tot leven!