Het Wol Feetje dubbele ansichtkaart Meisje met ballonnen

€2,50
Op voorraad
Dubbele ansichtkaart van Het Wol Feetje met afbeelding van een bruinharig meisje in een wit jurkje die een trosje roze en rode ballonnen vasthoudt, inclusief witte enveloppe.

Dubbele ansichtkaart van Het Wol Feetje met afbeelding van een bruinharig meisje in een wit jurkje die een trosje roze en rode ballonnen vasthoudt. Op de achtergrond een groen landschap met een blauwe lucht. De kaart is vierkant, formaat 13,5 x 13,5 centimeter en komt inclusief een witte enveloppe.

Het Wol Feetje

Het Wol Feetje maakt prachtige schilderijtjes met zachte wol. In de wol vindt ze troost en warmte. Annefleur, het feetje, zegt dat ze het heerlijk vindt om gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes. In de wol vindt ze troost en warmte. Van geboorte, door alle seizoenen heen, langs verjaardagen, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen helemaal tot aan troost en rouw, Het Wol Feetje heeft voor elke gebeurtenis een passend beeld. We zijn trots en blij dat we haar sprookjesachtige artikelen in onze winkel mogen hebben! Onze persoonlijke favoriet is de toverlamp, de lamp met verwisselbare platen. In de lamp komen haar beelden echt tot leven!