Het Wol Feetje minikaartjes set Cijfers

€7,99
Op voorraad
Set met tien minikaartjes van Het Wol Feetje met de cijfers 1 t/m 9 en 0, leuk voor de seizoenstafel, verjaardagen en voor aftellen naar speciale gebeurtenissen

Set met tien minikaartjes van Het Wol Feetje met de cijfers 1 t/m 9 en 0. Het cijfer 1 is geel op een blauwe achtergrond, een wit kindje in een rood shirtje leunt er tegenaan. De 2 is roze op een donkerblauwe achtergrond, een blond feetje in een lichtblauw jurkje zweeft ernaast. De 3 is lichtblauw op een lila achtergrond, een bruin konijntje kijkt nieuwsgierig naar het getal. De 4 is turquoise op een roze achtergrond met een roodborstje en een vlindertje erbij. De 5 is donkerrood op een lichtgroene achtergrond met twee felroze bloemen ernaast. De 6 is donkerroze op een bruine achtergrond met een kindje in een lichtgroen shirtje ernaast. De 7 is turquoise blauw met een bruin kindje met een rood puntmutsje ernaast. De 8 is blauw op een oranje achtergrond met een egeltje in wat gras. De 9 is rood op een grijsblauwe achtergrond met een roodharige witte zeemeermin met een blauwe staart ernaast. De 0 is wit op een blauwe achtergrond met een bruinharig wit kindje in een geel jurkje ernaast. De kaartjes zijn A7 formaat en zijn leuk voor de seizoenstafel, verjaardagen of om af te tellen naar een speciale gebeurtenis.

Het Wol Feetje

Het Wol Feetje maakt prachtige schilderijtjes met zachte wol. In de wol vindt ze troost en warmte. Annefleur, het feetje, zegt dat ze het heerlijk vindt om gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes. In de wol vindt ze troost en warmte. Van geboorte, door alle seizoenen heen, langs verjaardagen, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen helemaal tot aan troost en rouw, Het Wol Feetje heeft voor elke gebeurtenis een passend beeld. We zijn trots en blij dat we haar sprookjesachtige artikelen in onze winkel mogen hebben! Onze persoonlijke favoriet is de toverlamp, de lamp met verwisselbare platen. In de lamp komen haar beelden echt tot leven!