Het Wol Feetje tafereel plankje

€7,50
Niet op voorraad
Dit tafereel plankje van Het Wol Feetje is een prachtig seizoenstafeltje. Het plankje heeft plek voor drie stekertjes en een theelichtje.

Dit tafereel plankje van Het Wol Feetje is een prachtig seizoenstafeltje. Het houten plankje heeft plek voor drie stekers en een theelichtje. Geschikt voor de stekers en kaarsenhouders van Grimm's, Glückskäfer en Ahrens. Het plankje wordt verstuurd exclusief decoratie.

Het Wol Feetje

Het Wol Feetje maakt prachtige schilderijtjes met zachte wol. In de wol vindt ze troost en warmte. Annefleur, het feetje, zegt dat ze het heerlijk vindt om gevoel vorm te geven in tastbare wollen schilderijtjes. In de wol vindt ze troost en warmte. Van geboorte, door alle seizoenen heen, langs verjaardagen, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen helemaal tot aan troost en rouw, Het Wol Feetje heeft voor elke gebeurtenis een passend beeld. We zijn trots en blij dat we haar sprookjesachtige artikelen in onze winkel mogen hebben! Onze persoonlijke favoriet is de toverlamp, de lamp met verwisselbare platen. In de lamp komen haar beelden echt tot leven!