Hirsch newborn sokjes wol roze

€10,99
Niet op voorraad
Zachte, gebreide newborn sokjes van wol in een roze kleur, gemaakt door Hirsch natur. De sokjes hebben een fijne hoge boord en een vetertje, zodat de sokjes goed blijven zitten.

Deze roze gebreide wollen sokjes van Hirsch Natur zijn zacht en heel handig bij pasgeboren baby's. Door de fijne hoge boord en het vetertje blijven de sokjes goed zitten aan kleine wriemelvoetjes. Maat 1 is circa 8,5 centimeter lang, maat 2 circa 10 centimeter lang. De leeftijden naast de maten zijn ter indicatie, maar de voetlengte kan per baby verschillen.

Hirsch Natur

Het Duitse Hirsch Natur maakt al jarenlang fijne wollen sokken. Wat startte met één breimachine in de leegstaande ballroom van een restaurant, groeide uit tot een grotere fabriek met veel verschillende producten. Alle producten, van babysokken tot maillots, worden gemaakt door een combinatie van machinerie en handwerk. Hirsch Natur hecht grote waarde aan natuurlijke garens van hoge kwaliteit, daarom gebruiken zij biologisch geteelde wol. Onze favoriet zijn de newborn sokjes met een strikje.