Tas van mama nova

€10,00
Op voorraad
Tas van biologisch katoen met het logo van mama nova, het hertje met de bloemenkrans. De afmetingen van de tas zijn 42 x 38 cm. Lees meer over de mogelijkheid om ons te steunen hieronder. Let op: dit is een pre order, de tas wordt geleverd in januari.

Op deze tas van fair trade biologisch katoen vind je ons logo, het hertje in de bloemenkrans met onze naam eronder. De afmetingen van de tas zijn 42 x 38 centimeter. Dit is een pre order, de tas wordt geleverd in januari.

Door de maatregelen rondom COVID-19 is de winkel op dit moment gesloten. Veel klanten vroegen ons hoe ze ons in deze tijd kunnen steunen. Dat die vraag gesteld wordt en dat jullie ons zo'n warm hart toedragen betekent voor ons heel veel! Het zette ons ook aan het denken over manieren waarop mensen iets voor de winkel kunnen betekenen. Deze tas is een van die manieren. Met het kopen van een tasje met ons logo erop heb je niet alleen een mooie tas, maar steun je ook ons winkeltje met een wat omzet én wat reclame. Daarnaast kun je tijdens de aanschaf kiezen voor een vrijwillige donatie van 5, 10 of 20 euro. Elke aankoop en eventuele donatie helpt onze winkel deze moeilijke tijd te overleven. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor elk berichtje, elke like en elke bestelling. Ontzettend bedankt en veel liefs!