Popolini Iobio broekje wol latte

€26,90
Op voorraad
Gebreid wollen broekje van Popolini Iobio in latte kleur met een elastieken boord en twee houten knoopjes op de voorzijde.

Dit wollen broekje is gebreid van zachte biologische wol, met een elastiek in de boord. Het materiaal en de dikte maken het broekje perfect voor koelere dagen en voor kleintjes die zichzelf nog niet zo goed warm kunnen houden. Het broekje is gebreid om goed in te kunnen bewegen. De gebreide boorden zorgen voor een mooie pasvorm. Het broekje valt ruim en past goed over wasbare luiers. Was het broekje op de hand met een fijnwasmiddel met lanoline. Trek na het wassen voorzichtig in vorm en laat liggend drogen. 

Popolini Iobio

Simpel, slim en natuurlijk: Popolini Iobio maakt en ontwerpt duurzame producten en slimme oplossingen voor babies, kinderen en ouders. In de 25 jaar die ze bestaan hebben zij een grote selectie aan biologische producten gecreëerd voor een gezonde start. De producten voldoen aan de strengste eisen en zijn daarom bekroond met het GOTS en Oeko-Tex certificaat. Zij gebruiken biologisch katoen, de zachtste merinowol en de fijnste zijde voor de productie van hun artikelen. Ondanks de hoge eisen die zij stellen aan hun artikelen, betaal je geen hoge prijs. Hun prijs is net zo eerlijk als hun producten dat zijn.