Popolini Iobio heilwol

€5,29
Op voorraad
De heilwol van Popolini Iobio zit boordevol lanoline en beschermt en ondersteunt de geïrriteerde huid. Zakje van 20 gram.

Deze heilwol verzorgt de geïrriteerde huid. Door de lanoline (het wolvet) dat van nature aanwezig is in de wol, worden kwetsbare plekken verzorgd en beschermd. Je kunt de heilwol bijvoorbeeld gebruiken bij luieruitslag door een plukje op de billetjes van de baby te leggen. Ook tepelkloven of gevoelige tepels, smetplekken, wondjes en hechtingen aan de vulva of vagina na de bevalling en een geïrriteerd naveltje bij pasgeboren babytjes kunnen worden verzacht door er een plukje heilwol op te leggen. De heilwol is luchtdoorlatend, vochtdoorlatend en voorkomt irritatie door wrijving.

Gebruik: trek een plukje van de grotere pluk heilwol en leg dit op de aangedane plek. Laat maximaal een dag zitten. Eventueel kun je de heilwol na het gebruik laten drogen en eenmalig hergebruiken. De heilwol niet wassen. Niet gebruiken op open wonden. Let op: bij eczeem of allergie is heilwol wegens overgevoeligheid mogelijk niet geschikt. Probeer altijd eerst een plukje op een minder gevoelige plek.