Popolini Iobio iriswortel

€13,99
Op voorraad
De iriswortel van Popolini Iobio is een natuurlijk middeltje dat al eeuwenlang gebruikt wordt om tandjespijn te verzachten.

Iriswortel of bijtwortel staat bekend om zijn pijnstillende eigenschappen en wordt daarom al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke remedie tegen tandjespijn. De biologisch geteelde wortel wordt met de hand bewerkt tot het oppervlak glad en zacht is, waardoor de wortel fijn aanvoelt tegen het tandvlees. Speeksel maakt de wortel wat zachter en fijn om op te kauwen. Elke iriswortel hangt aan een touwtje van biologisch katoen en is door zijn natuurlijke oorsprong uniek in vorm, maat en kleur. 

Gebruik: kook de iriswortel voor het eerste gebruik kort uit. Hang dan het koordje aan een speenkoord of om baby's pols (niet strak aantrekken) en laat het kindje op de wortel kauwen. Wij raden aan om de iriswortel maximaal 10 minuten per dag te gebruiken (bijvoorbeeld vijf keer twee minuten). Laat de iriswortel na elk gebruik goed drogen en bewaar de wortel koel, droog en luchtdicht.

Let op: De iriswortel is geen speelgoed, laat jonge kinderen niet alleen tijdens het gebruik. Wees voorzichtig met het gebruik als je kindje al tandjes heeft of als de wortel droog en broos aanvoelt, er kunnen stukjes afbreken. Wij raden aan om de wortel te vervangen na acht weken of als deze beschadigd is.