Popolini Iobio slab badstof met mouwen ecru

€21,90
Op voorraad
Deze zachte badstof slab met mouwen in ecru van Popolini Iobio is gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% polyester, in maat verstelbaar.
Deze slab van zachte badstof in ecru is handig om te gebruiken tijdens het eten, drinken, knutselen, tanden poetsen en ga zo maar door. Door de mouwtjes wordt de kleding goed beschermd. De slab is gemaakt van biologisch katoen met een beetje polyester. Door de handige drukknoopjes in de nek is de slab in maat verstelbaar. De slab is circa 24 centimeter lang en wasbaar op maximaal 60 graden. 
Popolini Iobio

Simpel, slim en natuurlijk: Popolini Iobio maakt en ontwerpt duurzame producten en slimme oplossingen voor babies, kinderen en ouders. In de 25 jaar die ze bestaan hebben zij een grote selectie aan biologische producten gecreëerd voor een gezonde start. De producten voldoen aan de strengste eisen en zijn daarom bekroond met het GOTS en Oeko-Tex certificaat. Zij gebruiken biologisch katoen, de zachtste merinowol en de fijnste zijde voor de productie van hun artikelen. Ondanks de hoge eisen die zij stellen aan hun artikelen, betaal je geen hoge prijs. Hun prijs is net zo eerlijk als hun producten dat zijn.