Popolini Iobio wikkelromper wol zijde

€23,99
Niet op voorraad
Deze wikkelromper van Popolini Iobio is gemaakt van zachte wol en fijne zijde. De romper heeft knoopjes langs de voorzijde en lange mouwtjes.

Deze wikkelromper is gemaakt van 70% merinowol en 30% zijde. Door de dubbele set knoopjes in het kruis groeit de romper mee en is hij lang te gebruiken, ook bij wasbare luiers. De temperatuurregulerende eigenschappen van de wol en de beschermende zachtheid van zijde vullen elkaar mooi aan. Wassen op 30 graden in de fijnwas met een wasmiddel geschikt voor wol en zijde.

De romper is door de knoopjes gemakkelijk in het gebruik. Je hoeft hem niet over het hoofdje van je kindje te trekken, maar legt hem open klaar, waarna je het kindje erop legt en de romper dichtknoopt. Als je de romper vergeet klaar te leggen, rol dan je kindje op de ene zij, trek één mouwtje aan, rol het kindje op de andere zij, trek de andere mouw aan en knoop de romper dicht. Zo houdt het kindje steeds contact met de commode. De krabwantjes aan het einde van elke mouw beschermen de huid tegen krabbelen.