Punkin Butt eczeemzalf

€1,89
Niet op voorraad
De eczeemzalf van Punkin Butt verzorgt en verzacht de droge, geïrriteerde huid. De balsem zit vol ondersteunende ingrediënten die de huid helpen kalmeren.

De eczeemzalf zit bol verzorgende olieën die huidirritatie door bijvoorbeeld eczeem, psoriasis of insectenbeten helpt verzachten. Ook voor een droge, jeukende huid is de zalf een fijne remedie. Olieën van kamille, lavendel, salie, mirre en tea tree staan bekend om hun verzachtende, kalmerende en antibacteriële eigenschappen. Vetten als kokosolie, zonnebloemolie, neem olie, cacaoboter, jojobaboter, bijenwas en lanoline leggen een verzorgend beschermlaagje op de huid, zonder die af te sluiten. De eczeemzalf is verkrijgbaar als pot van 60 ml. of als probeerverpakking.

Gebruik: voor het beste resultaat gebruik je de zalf minimaal eens per dag, liefst net na het douchen. Breng een dun laagje aan op de huid en masseer deze zachtjes in. De zalf trekt snel in. Test voor het eerste gebruik of er een allergische reactie optreedt, door een klein beetje zalf in de elleboogholte aan te brengen en 15 a 20 minuten te wachten.