Punkin Butt ontspannende olie

€15,99
Op voorraad
De ontspannende olie van Punkin Butt ondersteunt ontspanning, slaap en het verzachten van ongemak. Door de handige roller is de olie gemakkelijk aan te brengen.

Deze ontspannende olie is gemakkelijk in het gebruik en brengt iedereen een beetje rust. Het mengsel is gemaakt van zachte olieën als zonnebloemolie met kamille en jojobaolie, met daarbij essentiële olie van mandarijn of lavendel. Over mandarijn is bekend dat het een ontspannende, opbeurende werking heeft. De zonnige, warme geur breng een geluksgevoel en is zeer geschikt voor met name kinderen en aanstaande moeders. Over lavendel is bekend dat het een ontspannende, rustgevende werking heeft. De aangename geur brengt de geest in balans en is geschikt voor jong en oud. Lavendelolie helpt insecten op afstand houden. De ontspannende olie is al verdund en daardoor veilig te gebruiken op de huid. 

Gebruik: rol de roller langs de kaaklijn, achter de oortjes, op de slapen of onder de voetzolen. Let op: niet geschikt voor inwendig gebruik.