Punkin Butt oortjesolie

€1,79
Op voorraad
De oortjesolie van Punkin Butt is een verzorgende olie voor het reinigen van de gehoorgang en het verzachten van pijn en ongemak aan het oor.

Deze oortjesolie is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die de gehoorgang zacht reinigen en eventueel ongemak helpen verzachten. In de oortjesolie vind je verschillende verzachtende ingrediënten als goudsbloem, knoflook, koningskaars en vitamine E, getrokken in een biologische zonnebloemolie.

Gebruik: verwarm het flesje kort in wat warm water of op je lichaam. Probeer de temperatuur op de binnenkant van je pols. De olie mag warm zijn, maar niet heet. Ga liggen en druppel 2 a 3 druppeltjes in het oor. Zorg ervoor dat de druppelaar het oor niet raakt, zodat een eventuele infectie zich niet verspreid. Houd een watje tegen het oor zodat de olie er niet uitdruppelt. Gebruik de oortjesolie zonodig een aantal keer per dag. Let op: niet gebruiken bij geperforeerde trommelvliezen. Raadpleeg bij pijn of het vermoeden van een infectie altijd een dokter. Het flesje koel en droog bewaren, buiten bereik van kinderen.