Over ons

Zoo lief, zoo zacht, zoo mooi, zoo fijn! Zoals de allerkleinsten zijn, zo zijn ook onze spulletjes. Bij Mama Nova kun je terecht voor een prachtige verzameling duurzame artikelen van natuurlijke materialen. Zorgvuldig verzameld door Karin en Lotte, moeder en dochter, die altijd op zoek zijn naar de mooiste spullen van de beste kwaliteit. Mama Nova, natuurlijk goed!

In onze winkel in Leiden en in de webshop kun je terecht voor een ruim assortiment aan duurzame artikelen. We helpen je graag met het vinden van jouw perfecte items. Zoek je iets speciaals, kun je ons advies gebruiken of wil je gewoon even je hart uitstorten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of kom langs in onze winkel in Leiden, wij staan voor je klaar!

De winkel
Onze stenen winkel in Leiden is een warme, lichte en veilige plek waar ouders, verzorgers en kinderen van harte welkom zijn. In de winkel staat een tafel om elkaar aan te ontmoeten, evenals een fijne fauteuil om knus in te kunnen voeden. Voor de kleintjes is er een mooie speelhoek. Je kunt bij ons terecht voor een kop thee, voor een gezellig praatje of advies en natuurlijk voor alles wat je nodig hebt voor jezelf en je kindje.

Er is een draagconsulent aanwezig voor draagadvies, er worden workshops en samenkomsten georganiseerd en de verkopers hebben verstand van de aanwezige producten. Dat mag ook wel, want het zijn allemaal natuurlijke en bewuste producten met een eigen verhaal. Een verhaal dat verteld en gehoord mag worden! Kom je snel eens bij ons kijken? Je vindt ons aan de Pieterskerk-Choorsteeg 14 in Leiden.

Openingstijden
Onze openingstijden zijn:
Donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 11.00 – 17.00

Voor het laatste nieuws, koopzondagen en aangepaste openingstijden verwijzen we je door naar onze Facebook-pagina, onze Instagram en Google.

Bereikbaarheid
De Pieterskerk-Choorsteeg is een looppad, maar met de auto kun je in de buurt parkeren, bijvoorbeeld op de Langebrug of in de Zonneveldstraat. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Breestraat, 100 meter verderop. Vanaf station Leiden Centraal is de winkel circa 15 a 20 minuutjes lopen.

Ons assortiment
Je kunt bij ons terecht voor kleding van natuurlijke materialen als wol, zijde, bamboe en katoen, bijvoorbeeld de kleding van Cosilana, Engel, Duns Sweden en Joha. Om lekker te slapen hebben we een mooi assortiment dekentjes en slaapzakjes van Disana en Reiff. Ook hebben we allerlei producten voor wassen en wolverzorging van bijvoorbeeld Sheepish Grins en Eucalan.

Voor van alles omtrent natuurlijke verzorging kun je ook bij ons terecht. Wij hebben bijvoorbeeld producten van Weleda, Hevea, Punkin Butt en Het Blauwe Huis. Natuurlijk hebben we ook producten voor tijdens de zwangerschap, borstvoeding en tijdens de menstruatie, bijvoorbeeld van ImseVimse en Elanee. Ook hebben we een groot assortiment barnsteen sieraden in allerlei soorten en maten, met en zonder edelstenen.

Voor prachtig speelgoed ben je ook van harte welkom. We hebben kasten vol moois van Grimm’s, Ostheimer, Plan Toys en nog veel meer. Ook hebben we knutselspullen van Stockmar en Ökonorm.

Voor thuis en in de kinderkamer hebben we heerlijke schapenvachtjes van Kaiser en Heitman Felle. Ook hebben we mooie decoratie van bijvoorbeeld De Noest, Dipam en Atelier Pippilotta. Stuur iemand (of jezelf) een glimlach met de ansichtkaarten van Brechtje Duijzer, Marjan van Zeyl of Close-knit cards.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor het dragen van je kindje. We hebben draagdoeken en draagzakken van bijvoorbeeld Tula, Ergobaby, Bondolino, LennyLamb en Little Frog. Onze draagconsulenten geven je graag advies, of schuif aan bij onze workshops.