Over ons

Zoo lief, zoo zacht, zoo mooi, zoo fijn! Zoals de allerkleinsten zijn, zo zijn ook onze spulletjes. Bij Mama Nova kun je terecht voor een prachtige verzameling duurzame artikelen van natuurlijke materialen. Zorgvuldig verzameld door Laura, die altijd op zoek is naar de mooiste spullen van de beste kwaliteit. Mama Nova, natuurlijk goed!

In onze webshop kun je terecht voor een ruim assortiment aan duurzame artikelen. We helpen je graag met het vinden van jouw perfecte items. Zoek je iets speciaals, kun je ons advies gebruiken of wil je gewoon even je hart uitstorten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, wij staan voor je klaar!

Ons assortiment
Je kunt bij ons terecht voor kleding van natuurlijke materialen als wol, zijde, bamboe en katoen, bijvoorbeeld de kleding van Cosilana, Engel, Duns Sweden en Joha. Om lekker te slapen hebben we een mooi assortiment dekentjes en slaapzakjes van Disana en Reiff. Ook hebben we allerlei producten voor wassen en wolverzorging van bijvoorbeeld Sheepish Grins en Eucalan.

Voor van alles omtrent natuurlijke verzorging kun je ook bij ons terecht. Wij hebben bijvoorbeeld producten van Weleda, Hevea, Punkin Butt en Het Blauwe Huis. Natuurlijk hebben we ook producten voor tijdens de zwangerschap, borstvoeding en tijdens de menstruatie, bijvoorbeeld van ImseVimse en Elanee. Ook hebben we een groot assortiment barnsteen sieraden in allerlei soorten en maten, met en zonder edelstenen.

Voor prachtig speelgoed ben je ook van harte welkom. We hebben kasten vol moois van Grimm’s, Ostheimer, Plan Toys en nog veel meer. Ook hebben we knutselspullen van Stockmar en Ökonorm.

Voor thuis en in de kinderkamer hebben we heerlijke schapenvachtjes van Kaiser en Heitman Felle. Ook hebben we mooie decoratie van bijvoorbeeld De Noest, Dipam en Atelier Pippilotta. Stuur iemand (of jezelf) een glimlach met de ansichtkaarten van Brechtje Duijzer, Marjan van Zeyl of Close-knit cards.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor het dragen van je kindje. We hebben draagdoeken en draagzakken van bijvoorbeeld Tula, Ergobaby, Bondolino, LennyLamb en Little Frog. Onze draagconsulenten geven je graag advies, of schuif aan bij onze workshops.