Sheepish Grins vaste lanoline

€7,99
Op voorraad
De vaste lanoline van Sheepish Grins verzorgt en beschermt al je wollen items. De lanoline is van hoge kwaliteit en makkelijk in het gebruik. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

De vaste lanoline is een hoge kwaliteit lanoline die je wolletjes verzorgt en beschermt. Zeer geschikt om te gebruiken voor overbroekjes en zoogcompressen. Je kunt de lanoline ook gebruiken als huidverzorging. Het is voedend en legt een beschermlaagje over de huid, zonder de huid af te sluiten. Heel fijn bij tepelkloven, luieruitslag en droge plekken. Beschikbaar als pot van 60 ml., 120 ml., 240 ml., 480 ml. en als probeerverpakking. 

Gebruik voor de was: voor een handwasje vul je de wasbak of een emmer met warm water en een scheutje babyshampoo. Voeg een theelepeltje (of minder) lanoline toe en meng door elkaar. Voeg dan de wol toe aan je sopje en laat minimaal 15 minuten weken. Masseer de lanoline in, knijp met een handdoek het overtollige water uit de wol (niet wringen!) en laat drogen. Voor een machinewas schenk je een klein scheutje lanoline bij de wolwasmiddel in het bakje.