Sheepish Grins wolwaszeep

€6,99
Op voorraad
De wolwaszeep met lanoline van Sheepish Grins is verzorgend voor zowel je wollen items als je huid. Heel zuinig in het gebruik.

De wolwaszeep met lanoline is verzorgend voor zowel wolletjes als de huid. De zeep is gemaakt van biologische, natuurlijke ingrediënten en bevat voedende olieën als jojoba olie en avocado olie. Elke partij wolwaszeep wordt met de hand gemaakt, zodat je altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Daarbij bevat de zeep maar liefst 40% lanoline! Perfect voor de verzorging van je wolletjes. De wolwaszeep is verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren. Wanneer er EO achter een geur staat, bestaat de geur uit zuivere etherische olieën. Wanneer er FO staat, bestaat een geur uit zogenaamde ‘fragrance oils’, geur olie die geschikt is voor de huid.

Gebruik als wolwasmiddel: de wolwaszeep is op verschillende manieren te gebruiken. Voor een handwasje vul je de wasbak of een emmer met warm water. Door in het water met je handen over het blok zeep te wrijven, komt er zacht schuim vrij. In dit schuimwater was je de wollen items. Om de wolwaszeep in de wasmachine te gebruiken, los je wat zeep op in een (maat)beker heet water. Je kunt een stukje wolwaszeep afsnijden of afschaven met een kaasschaaf, maar je kunt ook het hele blok onderdompelen. Dit mengsel giet je vervolgens in het wasmiddelvakje van de machine. Om vlekken te behandelen wrijf je het (vochtige) blok zeep direct op de vlek, dan even spoelen en wassen. Laat de zeep tussen de gebruiken steeds goed drogen.