Tula Half Buckle draagzak

€149,90
Op voorraad
De Tula Half Buckle is een verstelbare ergonomische draagzak waarmee je een kindje kunt dragen van circa maat 56 tot 86/92. Verkrijgbaar in verschillende designs.

Tula Half Buckle is een verstelbare, ergonomische half buckle drager die geschikt is voor zowel buikdragen, heupdragen en rugdragen. Het rugpand van de drager is zowel in de hoogte als in de breedte verstelbaar, wat de draagzak (zonder insert!) passend maakt van circa maat 56 (3,5 kilo) tot maat 86/92 (maximaal 20 kilo). De verschillende manieren waarop je de drager kunt afstellen maken de draagzak zowel knus als ergonomisch en veilig. Het afneembare slaapkapje biedt zo nodig wat extra bescherming of ondersteuning. De Tula Half Buckle is gemaakt van ademend, lichtgewicht Twill, een soort canvas. De gevulde schouderbanden waaieren uit in bredere banen die onder de billetjes van het kind kruisen en vervolgens vast worden geknoopt. De stevig gevulde heupband is verstelbaar (tot circa 144 centimeter) en heeft een handig zakje onder het rugpand voor bijvoorbeeld je sleutels of een doekje. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Tula Half Buckle geschikt voor een grote verscheidenheid aan dragers, ongeacht hun lengte of postuur. 

Heb je behoefte aan persoonlijk draagadvies? Neem dan even contact met ons op. Een gecertificeerd draagconsulent kijkt met je mee en geeft je fijne tips om zo veilig en comfortabel mogelijk te dragen.