Tula Preschool draagzak

€149,90
Op voorraad
De Tula Preschool is een ergonomische draagzak waarmee je een kindje kunt dragen vanaf circa maat 98/104. Verkrijgbaar in verschillende mooie designs.

De Tula Preschool is een ergonomische full buckle draagzak in kleutermaat die geschikt is voor zowel buikdragen als rugdragen. De drager is geschikt vanaf circa maat 98/104. De Tula Preschool is een knusse, ergonomische en veilige drager. Het afneembare slaapkapje biedt zo nodig wat extra bescherming of ondersteuning. De Tula Preschool is gemaakt van ademend katoen canvas. De gevulde schouderbanden zijn in lengte verstelbaar en hebben een handig riempje voor veiligheid en comfort. Ook de stevig gevulde heupband is verstelbaar (tot circa 144 centimeter) en heeft een handig zakje onder het rugpand voor bijvoorbeeld je sleutels of een doekje. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Tula Preschool geschikt voor een grote verscheidenheid aan dragers, ongeacht hun lengte of postuur. 

De Tula Preschool is verkrijgbaar in verschillende leuke designs. Zit jouw gewenste design er niet tussen op onze website? Neem dan contact met ons op, er zijn nog veel meer mooie ontwerpen te bestellen!

Heb je behoefte aan persoonlijk draagadvies? Neem dan even contact met ons op. Een gecertificeerd draagconsulent kijkt met je mee en geeft je fijne tips om zo veilig en comfortabel mogelijk te dragen.