Tula Toddler draagzak

€149,90
Niet op voorraad
De Tula Toddler is een ergonomische draagzak waarmee je een kindje kunt dragen vanaf circa maat 86. Verkrijgbaar in verschillende mooie designs.

De Tula Toddler is een ergonomische full buckle draagzak in peutermaat die geschikt is voor zowel buikdragen als rugdragen. De drager is geschikt vanaf circa maat 86. De Tula Toddler is een knusse, ergonomische en veilige drager. Het afneembare slaapkapje biedt zo nodig wat extra bescherming of ondersteuning. De Tula Toddler is gemaakt van ademend katoen canvas. De gevulde schouderbanden zijn in lengte verstelbaar en hebben een handig riempje voor veiligheid en comfort. Ook de stevig gevulde heupband is verstelbaar (tot circa 144 centimeter) en heeft een handig zakje onder het rugpand voor bijvoorbeeld je sleutels of een doekje. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Tula Toddler geschikt voor een grote verscheidenheid aan dragers, ongeacht hun lengte of postuur. 

Heb je behoefte aan persoonlijk draagadvies? Neem dan even contact met ons op. Een gecertificeerd draagconsulent kijkt met je mee en geeft je fijne tips om zo veilig en comfortabel mogelijk te dragen.