Weleda babypoeder

€11,99
Niet op voorraad
Deze natuurlijke babypoeder met talkpoeder bevat waardevolle plantenextracten die vocht absorberen en de gevoelige babyhuid beschermen tegen irritatie.

Deze natuurlijke Babypoeder met talkpoeder bevat waardevolle plantenextracten die vocht absorberen en de gevoelige babyhuid beschermen tegen irritatie. Extracten van Calendula, Arnica en Echinacea verzorgen de huid. Babypoeder is te gebruiken voor de huidplooitjes en billetjes. Bovendien is deze  talkpoeder geschikt voor de navelverzorging in de eerste weken na de geboorte. Babypoeder helpt om het navelstompje sneller te laten drogen. 

Ingrediënten: talk, extract van arnica, extract van smalbladige zonnehoed, goudsbloemextract (calendula), extract van rode zonnehoed, kwarts

Gebruik: breng de talkpoeder na het badje aan op de handdoekdroge huid en huidplooitjes van je baby. Bij gebruik als navelverzorging kun je het de eerste weken na de geboorte gebruiken. Bepoeder bij elke luierwisseling, het navelstompje. Let op: Verwijderd houden van neus en mond van het kind. Vermijd inademing van het poeder.