Over mama nova

mama nova is een initiatief van Lotte en Karin, ontstaan tijdens Lotte’s zwangerschap. Toen Lotte er begin 2015 achter kwam dat zij in verwachting was, ging zij enthousiast aan de slag met de benodigde uitzet voor de baby. Ook Karin hield ogen en oren open om de uitzet compleet te maken. Gezamenlijk hebben ze stad en land afgezocht naar de beste spullen en de juiste kennis. Luiers, spenen, speelgoed, crèmes: je kunt het zo gek niet bedenken of zij hebben het in handen gehad. Wat beschikbaar was hebben ze getest, geproefd, geroken, gesmeerd enzovoorts. En wat niet beschikbaar bleek, hebben ze zelf gemaakt, tot uiteindelijk de uitzet compleet was. Een uitzet vol natuurlijke, verzorgende, handige, mooie en leuke producten. Een uitzet om trots op te zijn. Een uitzet die gedeeld moest worden. En zo ontstond het idee voor mama nova, een winkel voor natuurlijke, verzorgende, handige, mooie en leuke producten en informatie voor (aanstaande) ouders en hun kinderen. Geen moeilijke zoektocht, maar alles binnen handbereik. Geen uitzoekerij, maar een verzameling informatie, ondersteund door de persoonlijke ervaringen en verzamelde kennis van Lotte en Karin.

Lotte is 29 jaar oud en sinds december 2015 trotse moeder van Nona. Zij woont samen met haar vriend Max in een kleurrijk huis in Leiden en studeert voor Kunstzinnig Therapeut.

Karin is de moeder van Lotte en dus de oma van Nona. Altijd druk in de weer met allerlei ideeën, handig op de naaimachine en een kei met haak- en breinaald.

Mama nova wordt ondersteund door een zorgvuldig verzameld netwerk van professionals, waaronder Debby van Ook ik schrijf.

Liefs,
Lotte & Karin